Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.
0207 791 470

Vaihdenumeroon soittaminen kiinteän puhelinverkon liittymistä maksaa 0,0835 €/puh + 0,0691 €/min.
Mikäli soitto tulee matkaviestinverkon liittymästä veloitus on 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.

kiertotalouden kiinnostavimmat

kiertotalouden kiinnostavimmat

 

Kiertotalouden kiinnostavimmat -organisaatiot

Sitran kokoamassa Kiertotalouden kiinnostavimmat -listauksessa esitellään Suomen inspiroivimmat kiertotalouden yritysesimerkit. Sitra haastaa listallaan suomalaisyritykset vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Suomalaisyritykset ja -organisaatiot menestyvät nyt ja tulevaisuudessa silloin, kun vastuullisuus ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus näkyy mitattavana systemaattisena toimintana. Kiertotalousajattelu luo myös uusia businessmahdollisuuksia yritysten miettiessä toimintaansa uudella tavalla. Tässä Laatukeskuksella on olennainen rooli niin tiedottamisessa, arvioinnissa kuin kouluttamalla kiertotalousosaamista organisaatioihin. European Foundation for Quality Managementin, EFQM:n suomalaisena partnerina Laatukeskus on ollut painokkaasti ajamassa kiertotalouden merkitystä liiketoiminnassa ja yhteiskunnassa, jotta varmistamme myös kiertotalouden keskeisen roolin pian uudistuvassa EFQM Excellence -johtamismallissa.

Laatukeskuksella on vuodesta 1991 tähän päivään vankka kokemus sekä arviointikriteeristöjen ja -menettelyjen kehittämisestä että arviointien toteuttamisesta. Tästä esimerkkejä ovat ulkoiset asiantuntija-arvioinnit ja Suomen laatupalkinto sekä kansainvälinen Quality Innovation Award. Excellence-malleihin perustuva arviointi on järjestelmällinen ja luotettava tapa arvioida yritysten ja organisaatioiden strategista johtamista ja päivittäistä toimintaa. Se mahdollistaa toiminnan tason vertailun muihin organisaatioihin toimialasta riippumatta. Jatkossa arviointikohteena tulee myös olemaan kiertotalous ja kestävän kehityksen periaatteet, sillä organisaatio ei voi toimia jatkossa erinomaisella tasolla, ellei se huomioi kestävää kehitystä ja kiertotaloutta.

Laatukeskus palkitsee kiertotalouden edellekävijäorganisaatio(t) ensimmäistä kertaa kansainvälisen EFQM Forumin yhteydessä lokakuussa 2019, Helsingissä.

Lue lisää EFQM Forumista.

Leena Huotari

johtaja, koulutuspalvelut
050 5513 663
leena.huotari@laatukeskus.fi

Maija Vaismaa

vanhempi asiantuntija
040 556 2547
maija.vaismaa@laatukeskus.fi