Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.

kilpailut & tunnustukset

kilpailut & tunnustukset

 
Olemme mukana kehittämässä suomalaisten organisaatioiden kestävää kilpailukykyä

Laatukeskus on mukana kehittämässä suomalaisten organisaatioiden kestävää kilpailukykyä, jotta eri organisaatiot saavat valmiudet menestyä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Toiminta-ajatustaan Laatukeskus toteuttaa kilpailuilla, arvioinneilla ja niihin liittyvällä tunnustuksenannolla, valmentaen, konsultoiden ja kouluttaen sekä järjestämällä seminaareja ja muita verkottumistilaisuuksia asiakkailleen.

Suomen laatupalkinto ja Quality Innovation Award, osallistavat organisaation johdon ja henkilöstön yhteistyöhön toiminnan kehittämiseksi. Osallistuminen on tehokas keino kehittää kilpailukykyä ja toiminnan tuloksellisuutta.

Suomen laatupalkinto ja Quality Innovation Award on tarkoitettu huipulle tähtääville, kilpailukyvyn systemaattisesta kehittämisestä ja erinomaisuudesta innostuneille organisaatioille. Osallistua voivat kaikki organisaatiot, organisaatioyksiköt ja verkostot toimialasta ja organisaation koosta riippumatta.

Arviointimme ja niihin liittyvä tunnustuksenanto toimivat kunnianosoituksena ja kannustavat kilpailukyvyn jatkuvaan parantamiseen.