Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.
0207 791 470

Puhelujen hinnat: lankapuhelimesta
0,0673 €/puhelu + 0,0577 €/min (+alv
24%), matkapuhelimesta 0,0673
€/puhelu + 0,1346 €/min (+alv 24%)

sertifioi oma osaamisesi

sertifioi oma osaamisesi

Quality Manager- tai Risk Manager-sertifikaatti on vahva osoitus ammatillisesta pätevyydestä!

Miksi sertifioitua

European Organisation for Quality (EOQ) -organisaation osaamisvaatimuksiin  perustuva sertifikaatti on Euroopan laajuisesti tunnettu ja arvostettu osoitus henkilön ammatillisesta osaamisesta. Sertifikaatti tukee haltijaansa esimerkiksi työnhakutilanteessa sekä myytäessä asiakkaille hänen tuottamiaan palveluita. Osaava henkilöstö on yksi organisaation tärkeimmistä menestystekijöistä.

Myöntämämme sertifikaatit

Kauttamme voi hakea ja saada Quality Manager- tai Risk Manager-sertifikaatin. Molemmat sertifikaatit perustuvat EOQ:n tarkoin määrittelemiin kansainvälisesti tunnustettuihin ammatillisiin osaamisvaatimuksiin ja sertifiointiohjelmiin. SLY-sertifikaatti on kansallinen tunnustus ja osoitus henkilön pätevyydestä. EOQ sertifikaatti on kansainvälinen "EOQ recognition of competence" -tunnustus pätevyydestä. SLY Sertifiointi voi myöntää EOQ-sertifikaatteja tultuaan hyväksytyksi EOQ:n henkilösertifiointiyksikön edustajaksi Suomessa.

Miten saan sertifikaatin

Voit hakea sertifikaatteja SLY Sertifioinnista. Myöntämisen edellytyksiä ovat EOQ:n määrittelemien peruskoulutusta ja työkokemusta koskevien vaatimusten täyttäminen, osallistuminen EOQ:n vaatimusten mukaiseen hyväksyttyyn koulutukseen ja haettua sertifikaattia vastaavan tutkinnon hyväksytty suorittaminen.

Myöntämisen edellytykset ovat: Yliopisto- tai korkeakoulututkinto, SLY sertifioinnin hyväksymä koulutus (Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus tai Risk Manager -valmennus sekä vähintään neljän vuoden työkokemus, josta minimissään kaksi vuotta laadunhallinnan tai riskienhallinnan työtehtävissä.

SLY Sertifiointi järjestää Quality Manager ja Risk Manager -tutkintotilaisuuksia tarvittaessa, tyypillisesti noin puolen vuoden välein.

Hakijan oppaassa annetaan lisätietoa sertifiointimenettelystä, ohjeet sertifikaatista kiinnostuneille ja sertifioinnin hinnasto. Aineistoon sisältyy myös Sitoumus sertifioinnin sääntöihin -lomake, joka tulee allekirjoittaa ja toimittaa hakemuksen liitteenä. Hakemuslomakkeen tai pyytämällä SLY Sertifioinnista (sertifiointi@laatukeskus.fi).

EOQ-henkilösertifikaatti ei sisälly valmennusten hintaan.

SLY sertifiointi

SLY Sertifiointi on Suomen Laatuyhdistys ry:n muusta toiminnasta riippumaton tulosyksikkö, joka markkinoi ja toteuttaa EOQ:n määrittelemiin vaatimuksiin ja sertifiointiohjelmiin perustuvaa laadunhallinnan ammattilaisten sertifiointia Suomessa. Henkilösertifioinnista Laatuyhdistyksessä vastaa Heikki Niemi (sertifiointi@laatukeskus.fi).

EOQ

European Organization for Quality (EOQ) on voittoa tavoittelematon laatujohtamista edistävä organisaatio. EOQ on kehittänyt osaamisvaatimukset, sertifiointiohjelmat sekä niihin liittyvät menettelyt ja ohjeet ohjaamaan laadun- ja riskienhallinnan ammattilaisten sertifiointia eri maissa. EOQ vahvistaa myönnetyt henkilösertifikaatit, pitää niistä yllä rekisteriä ja julkaisee ne kotisivuillaan.