Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Henkilöstömme yhteystiedot löydät täältä.

kehitä organisaatiotasi

kehitä organisaatiotasi

Johda ja uudista rohkeasti - avaimet onnistuneeseen kehittämiseen muuttuvassa sote-kentässä

pe 15. maaliskuuta 2019 11.44.08

Sote-alan palvelutuotannon kehittämiseen suunniteltu koulutus esimiehille ja johtajille.

Riippumatta siitä, miten palvelurakenneuudistus toteutuu, on muutoksia silti luvassa runsaasti yhteiskunnan taloudellisen epävakauden vuoksi. Tuoreen väitöskirjatutkimuksen (Lunkka, N. 2018) mukaan vain harva muutos sairaalassa onnistuu. VUCA-maailma on johtanut siihen, että muutosta, ihmisiä ja organisaatioita ei voida enää johtaa samalla tavalla kuin ennen. Lunkan (2018) mukaan muutoksissa onnistumiseksi tarvitaan uudenlaista, ihmisläheistä ja vuorovaikutusta korostavaa muutosjohtamista.

Epävakaassa toimintaympäristössä onnistuneeseen kehitystyöhön tarvitaan uudenlaisia toimintamalleja sekä ihmisläheistä ja vuorovaikutusta tukevaa johtamista. Koulutuksen opeilla voit parantaa muutoksen onnistumista ja edistää tavoitteiden toteutumista aikataulussa.

Tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden tuottajille tuntuvaa rahallista avustusta. Suomen Laatuyhdistys ry eli Laatukeskus on saanut lahjoituksen Laaduntarkastus ry:ltä, jonka lahjoitusvarat on kohdistettu yksinomaan sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoille. Avustustuen tarkoituksena on kannustaa prosessien ja laadun kehittämiseen ja siten vaikuttavuuden parantamiseen. Tarkemmat tiedot: Leena Huotari p. 050 5512 662.