Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.

arviointi

arviointi

Haluatko tietää miten hyvin strategian käytäntöön vienti onnistuu organisaatiossanne? Mitkä ovat toimintanne keskeiset vahvuus- ja parantamisalueet? Millä tasolla organisaationne on suhteessa muihin?

Osallista organisaatiosi johto ja henkilöstö yhteistyöhön toiminnan kehittämiseksi. Arviointimme ja niihin liittyvä tunnustuksenanto kannustavat kilpailukyvyn jatkuvaan parantamiseen. Parhaat organisaatiot palkitsemme vuosittain Suomen laatupalkinnolla.

Arviointipalvelut on organisaation 360 asteen arviointien ja tunnustuksenannon palvelukokonaisuus, joka kattaa ulkoiset asiantuntija-arvioinnit, itsearvioinnit sekä kehitystoiminnan validoinnin.

Arviointimme tekevät EFQM Excellence -mallin ja Common Assessment Framework, CAF-mallin, hyödyntämisen helpoksi. Palveluistamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle organisaatiolle. Olemme arviointien sekä EFQM- ja CAF-mallin käytön erityisosaaja. Olemme myös EFQM:n, The European Foundation for Quality Management, virallinen partner-organisaatio Suomessa.

Itsearviointi

Organisaation ulkoinen arviointi

Ryhdy arvioijaksi

Arviointi- ja auditointikäytäntöjen kehittäminen

EFQM-malli

Maija Vaismaa

vanhempi asiantuntija
040 556 2547
maija.vaismaa@laatukeskus.fiLataa tästä
Lataa tästä