Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

laatumedia

laatumedia

| 17.11.2021

Haemme nyt myyntipäällikköä

Laatukeskus on vuonna 1966 perustettu organisaatio, jonka sydämessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, Suomen Laatuyhdistys ry. Laatukeskus muodostuu sekä Laatukeskus Excellence Oy:stä että Suomen Laatuyhdistys ry:stä. Yhdistykseen kuuluu lähes 450 jäsenorganisaatiota. Jäsenille sekä muille laatuammattilaisille ja -vaikuttajille ympäri Suomen on tarjolla tietoa, uusia näkökulmia, koulutuksia ja tapahtumia laadun ja osaamisen kehittämiseen. Laatukeskuksen tavoitteena on menestyvä Suomi, jonka kilpailukyky on rakennettu kestävälle pohjalle.


Laatuyhdistys on järjestänyt European Foundation for Quality Management -mallin (EFQM) pohjalta Suomen laatupalkinto -arviointia vuodesta 1991 lähtien. Vuonna 2021 palkittiin ensimmäistä kertaa EFQM-mallilla arvioidut kiertotalouden parhaat organisaatiot.

Haemme nyt joukkoomme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Laatukeskuksen asiantuntijapalveluiden, kurssien ja valmennuksien myynnistä ja sen kehittämisestä. Tässä itsenäisessä roolissa vastaat myynnistä sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme ja pääset työskentelemään niin jäsentemme kuin muiden organisaatioiden kanssa.

Odotamme sinulta

  • syvällistä ja kestävää rakkaussuhdetta palvelu- tai ratkaisumyyntiin B2B-asiakkaille
  • asiakaslähtöisyyttä ja kykyä konkretisoida palveluliiketoimintaa selkeiksi asiakashyödyiksi
  • myyntihenkisyyttä, tulosnälkää, systemaattista työotetta ja intoa asiakastyöhön
  • nöyrää mutta nöyristelemätöntä asennetta.


Olet positiivinen, tuloshakuinen ja yhteistyötaitoinen. Haluat auttaa asiakastasi oivaltamaan heille sopivat osaamisen kehittämisratkaisut ja näkemään niiden tuomat edut. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja ymmärrät, että kuuntelu on toimivan asiakassuhteen kulmakivi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielten kirjallista ja suullista osaamista. Toivomme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vaihtoehtoisesti ratkaisumyynnin kautta saavutettua käytännön osaamista.

Tässä tehtävässä raportoit liiketoimintajohtajallemme ja teet tiivistä yhteistyötä asiakkuusjohtajamme kanssa. Ammattitaitoiset kollegasi sekä vahva jäsenverkostomme ovat kumppaneitasi. Tehtävän sijainti on Espoon Keilaniemi, lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen elinkeinoelämään ja organisaatioiden kehittämiseen. Saat mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakaskunnan kanssa myynnin parissa. Pienessä organisaatiossamme on hyvä henki ja tekemisen meininki, ja luotsaamme yhdessä Laatukeskusta uuteen aikaan. Työsi tulokset näkyvät nopeasti ja pääset osaltasi sitouttamaan asiakkaitasi löytämään uusia kilpailuetuja muuttuvassa markkinatilanteessa. Työskentelet yhdessä toimialojensa huippuihin kuuluvien jäsenyritystemme sekä alihankkijaverkostomme kanssa mielenkiintoisessa ja vaativassa tehtävässä yrityksemme keskeisellä pelipaikalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen p. 044 738 8988, tavoitettavissa pe 19.11.2021 klo 10–11 ja ke 24.11.2021 klo 13–14.

Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi osoitteessa www.arespartners.fi avoimien työpaikkojen linkin kautta viimeistään sunnuntaihin 28.11.2021 mennessä.