Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Hei! Voimmeko auttaa? Jätä viesti, niin otamme yhteyttä Sinuun.
0207 791 470

Vaihdenumeroon soittaminen kiinteän puhelinverkon liittymistä maksaa 0,0835 €/puh + 0,0691 €/min.
Mikäli soitto tulee matkaviestinverkon liittymästä veloitus on 0,0835 €/puh + 0,1669 €/min.

Jätä yhteystietosi.
Olemme sinuun yhteydessä!

 

Suunnitelmallinen kehitystyö vaatii taitoja

Toiminnan kehittämisessä tarvitaan työkaluja ja osaamista koko organisaation sitouttamiseen ja osallistamiseen johtoa myöten. Tiedollisen ja taidollisen annin lisäksi QHSE Pro sekä Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksista saat tärkeän ammattilaisverkoston, jonka kanssa voit syventää osaamistasi ja saada vertaistukea. 


QHSE Pro -valmennusohjelma

QHSE Pro on uudenlainen valmennusohjelma, joka yhdistää laatu-, työterveys- ja työturvallisuus- sekä ympäristöasioiden osaamisen samaan kokonaisuuteen. QHSE Pro -valmennuksessa opit perusteet integroidun johtamisjärjestelmän rakentamiselle perustuen standardeihin ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 sekä kehittämään työturvallisuutta ja laatua osana organisaation toimintaa.

QHSE Pro -valmennusohjelma on kohdennettu laadun, työturvallisuuden ja -terveyden sekä ympäristöasioiden kanssa toimiville. Valmennukseen osallistumiselle ei ole työkokemus- ja pohjakoulutusvaatimuksia. Eniten hyötyä saat, kun yksi tai useampi osa-alueista on jo entuudestaan tuttu ja haluat haluaa laajentaa osaamistasi koko QHSE-kenttään.

Valmennusohjelman toteuttavat yhteistyössä Laatukeskus ja Työturvallisuuskeskus.

Early Bird -hinta 18.6. asti Laatukeskuksen jäsenille 4200 € muut 4.950 € + alv 24%

Seuraava valmennus alkaa lokakuussa 2020! Ilmoittaudu mukaan

 

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, EOQ

Laatu- ja kehitysammattilainen on liiketoiminnan kehittäjä, joka toimii systemaattisesti yhdessä sovittujen periaatteiden ja menettelytapojen mukaisesti koko organisaation hyväksi. Laatu- ja kehitysammattilaiset kohtaavat monia haasteita työssään. Johdon ja muun organisaation innostaminen ja osallistaminen sekä toimenpiteiden käytäntöön vienti voi olla haastavaa. 

Laatu- ja kehityspäällikkövalmennuksesta saat uusia työkaluja, näkökulmia, kokemuksen jakoa ja tukea päätöksenteolle uudistamaan ja syventämään osaamistasi. Valmennus soveltuu täysin uusille tai jo aiemmin tehtävässä toimineille laatu- ja kehityspäälliköille ja -ammattilaisille.

Seuraava valmennus alkaa lokakuussa 2020! Ilmoittaudu mukaan

 

 

Lisätietoa valmennuksista

Soile Pietilä

tapahtuma- ja koulutuspäällikkö
044 350 9547
soile.pietila@laatukeskus.fi