Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Webinaarit

Webinaarit

Kouluttaudu kehittämis- ja laatuasiantuntijan tehtäviin!

Tule kuulemaan keskiviikkona 11.8. klo 9.00 - 10.00, kun koulutuksen vastuukouluttaja Petri Lehtipuu, Laatukeskus Excellence Finland Oy ja koulutuksen toinen pääkouluttaja Petri Pietikäinen Biosafe – Biological Safety Solutions Ltd/Oy kertovat millainen koulutuskokonaisuus kehittämis- ja laatuasiantuntijan koulutus on sekä millaisia mahdollisuuksia koulutus avaa tulevaisuudelle.

Koulutuksen hakuaika alkaa heinä-elokuun vaihteessa ja koulutuksen aloitus on 20.9.2021. Osallistujat valmistuvat helmikuussa 2022.

 

Tietoa koulutuksesta:

Laaja-alaisesta ja käytännönläheisestä työvoimakoulutuksesta saa valmiuksia ja osaamista nykyaikaiseen laadunhallintaan ja toiminnan kehittämiseen!

Koulutus on toimialariippumaton, joten sen suorittanut henkilö voi toimia yhtä hyvin asiantuntijaorganisaatiossa kuin tuotannollisessa organisaatiossa esimerkiksi valmistavassa teollisuudessa, palvelusektorilla, julkisen hallinnon tai sosiaali- ja terveysalan tehtävissä.

Koulutus on tarkoitettu laadun ja toimintatapojen kehittämisestä kiinnostuneille henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja omia työelämävalmiuksia. Työkokemukselle ei ole erillisiä vaatimuksia, vaikkakin työelämäkokemus on merkityksellistä valinnassa ja koulutuksessa menestymisessä. Erityisesti kokemus laadun ja toiminnan kehittämisestä sekä laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasioiden järjestelmällisestä toteuttamisesta on eduksi, samoin kuin kokemus projektitoiminnasta.

Kehittämis- ja laatuasiantuntijan koulutuksen keskiössä on kansainvälinen European Organization for Quality (EOQ) -sertifioitu koulutus, joka on muokattu työvoimapoliittisiin tarpeisiin. Oppiminen perustuu kolmeen toisiaan tukevaan pääelementtiin. Ensimmäinen pääelementti on kehitys- ja laatuasiantuntijatoiminnan sisältökoulutus, joka jakaantuu lähiopetukseen ja itsenäiseen työskentelyyn. Kaksi muuta elementtiä ovat työssäoppiminen sekä työelämävalmiuksien parantaminen. Koulutuskokonaisuuden läpiviemiseksi kouluttaja eli Laatukeskus on kartoittanut yhteistyöorganisaatiot, jotka tarjoavat työssäoppimispaikan ja joilla on rekrytointitarve ja -valmius työllistää koulutuksen hyväksytysti suorittaneet.

Hinta (+ALV 24%)

0,00 0,00