Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

ISO 14001:2015 -standardi ja ympäristöjärjestelmä

ISO 14001:2015 -standardi ja ympäristöjärjestelmä

Jotta sinun olisi vaivattomammin mahdollisuus osallistua ja oppia paikasta riippumatta, kevään 2020 koulutus 12.5. järjestetään etäyhteyksin. Osallistujille lähetetään tieto käytettävästä kanavasta ennen koulutuksen alkua. 

Organisaatioiden toiminta vaatii ympäristöasioiden vastuullista huomioimista jokapäiväisessä toiminnassa. ISO 14000 -standardin periaatteiden noudattaminen parantaa ja osoittaa organisaation ympäristöasioiden hyvää hallintaa. Ympäristöasioiden hallintaan ISO 14001-standardia voivat soveltaa niin teollisuus- kuin palvelusektorin organisaatiot yksityisellä tai julkisella sektorilla.

ISO 14000 -standardisarja tarjoaa organisaatiolle ympäristöasioiden hallinnan työkalupakin ympäristöjohtamisen tueksi.

https://www.sfs.fi/julkaisut_ja_palvelut/tuotteet_valokeilassa/iso_14000_ymparistojohtaminen

Standardi määrittelee ympäristöhallinnan yleiset periaatteet ja sertifiointi osoittaa organisaation toimivan sen periaatteiden mukaisesti. Standardin uudistuminen parantaa entisestään standardin käytettävyyttä ja vaikuttavuutta eri organisaatioissa riippumatta siitä onko järjestelmä sertifioitu vai ei. Uudistus nostaa ympäristöasiat vahvemmin johdon agendalle ja edellyttää ympäristöasioiden sisällyttämistä strategioihin. Standardi korostaa riskilähtöistä ajattelutapaa, johon kuuluu riskien ja mahdollisuuksien tunnistaminen. Sertifioidut järjestelmät on pitänyt päivittää uudistetut vaatimukset täyttäviksi viimeistään syyskuussa 2018.

Koulutuksen aikana käsitellään ympäristöhallinnan järjestelmää ja sitä, miten se tukee organisaation liiketoimintaa. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi, millaisilla toimenpiteillä organisaation toiminnot kehitetään vaatimuksen täyttäväksi. Käytännön harjoitusten kautta opitaan ympäristöjärjestelmän suunnittelua, toteuttamista ja ohjausta. Koulutus perustuu ajankohtaisiin näkökulmiin kuten ympäristölainsäädäntöön ja erilaisiin vaatimuksiin.

Koulutuksessa sovelletaan uudistetun ISO 14001:2015 -standardin periaatteita ja vaatimuksia.

Hinta (+ALV 24%)

710,00 710,00

(Jäsenhinta 590,00 Jäsenhinta 590,00 )