Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT)

EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT)

Jotta sinun olisi vaivattomammin mahdollisuus osallistua ja oppia paikasta riippumatta, kevään 2020 koulutukset 23.-24.3. ja 15.-16.6. järjestetään etäyhteyksin. Osallistujille lähetetään tieto käytettävästä kanavasta ennen koulutuksen alkua. 

EFQM-malli on uudistunut ja uusi malli julkaistiin 23.10.2019. Nykyisen EFQM-mallin siirtymäaika on vuoden 2020 loppuun saakka. Tule päivittämään tietosi ja hakemaan pätevyys toimia arviointiryhmän jäsenenä myös siirtymäajan jälkeen.

Koulutuksesta saat tiedot ja valmiudet organisaation suorituskyvyn arviointiin ja parantamiseen uutta EFQM -mallia käyttäen. Kaksipäiväisessä koulutuksessa sukelletaan syvälle mallin tarkoitukseen ja näkemykseen. Perehdytään muutoksiin ja lisäyksiin kussakin osuudessa seuraten mallin punaista lankaa. Lisäksi tutustutaan EFQM:n uuteen digitaaliseen arviointityökaluun.

Hyväksytysti läpäisty koulutus antaa mahdollisuuden toimia arviointiryhmän jäsenenä vuoden 2020 jälkeen.

Kirjallinen ennakkotehtävä johdattelee osallistujat aiheeseen ja luo edellytykset ryhmätöiden onnistumiselle. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa noin 4-5 tunnin verran.

 

Hinta (+ALV 24%)

1150,00 1150,00

(Jäsenhinta 980,00 Jäsenhinta 980,00 )