Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus

EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus

Koulutuksesta saat tiedot ja valmiudet organisaation suorituskyvyn arviointiin ja parantamiseen EFQM -mallia käyttäen. 

EFQM Excellence -malli on erinomainen työkalu organisaation toiminnan kokonaisvaltaiseen arviointiin ja kehittämiseen. EFQM-mallin käytön tavoitteena on kilpailukyvyn ja toiminnan tuloksellisuuden parantaminen. Sitä hyödynnetään Euroopassa laajasti, esim. BMW, Bosch ja Coca-Cola käyttävät mallia systemaattisesti. EFQM-malli on jo vuosia nostanut esille ja arvioitavaksi myös kestävän kehityksen näkökulman organisaation toiminnassa. Tule kuulemaan lisätietoja livenä EFQM-mallista.

Hyväksytysti läpäisty koulutus antaa mahdollisuuden toimia arviointiryhmän jäsenenä ja samalla oppia lisää. Arvioijana pääset vertaistesi joukossa analysoimaan ja arvioimaan parhaita suomalaisia organisaatioita. Arvioijana toimiminen on ainutlaatuinen tilaisuus laajentaa näkemystä ja osaamista organisaation johtamisesta ja kehittämisestä. Se on strategialähtöisen kehittämisen paras koulu. Arvioinnit ovat yhteistyö- ja oppimismahdollisuus ainutlaatuisessa asiantuntijaryhmässä. Lue tarkemmin.

EFQM-malli on uudistunut ja uusi malli julkaistettiin 23.10.2019. Nykyisen EFQM-mallin siirtymäaika on vuoden 2020 loppuun saakka. Näin myös EFQM-malliin liittyvät koulutuksemme uudistuvat.

EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus 2.-3.12.2019 toteutetaan nykyisen EFQM-mallin mukaisesti. Se kouluttaa sinulle arviointiprosessin ja arviointiosaamisen. Jos haluaa pätevöityä uuden EFQM 2020-mallin mukaiseksi ulkoiseksi arvioijaksi, voit täydentää joulukuun koulutuksen EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT) -koulutuksella (2 pv), hinta 1.150 e + alv. Näin koulutuksestasi ulkoiseksi arvioijaksi muodostuu vastaava kokonaisuus kuin uudistunut EFQM Assessor Training -arvioijakoulutus (4 pv).

Uuteen malliin perustuva arvioijakoulutus niille, jotka eivät ole aiemmin saaneet arvioijakoulutusta muodostuu kokonaisuudesta: EFQM 2020-mallin perusteet 1 pv sekä EFQM Assessor Training 3 pv, yhteensä 4 päivää. 

EFQM Certified Assessor Transformation (ECAT) -koulutuksen päivämäärät ovat seuraavat:

  • 20.-21.1.2020 (voi olla vielä englanninkielinen materiaali)
  • 23.-24.3.2020 ja tarpeen mukaan myöhemminkin (mm. kesäkuussa).

Kirjallinen ennakkotehtävä johdattelee osallistujat aiheeseen ja luo edellytykset ryhmätöiden onnistumiselle. Ennakkotehtävän asianmukainen tekeminen vie aikaa yhden työpäivän verran.

Kun tilaat 'EFQM Assessor Training 2 pv' -koulutuksen kanssa samalla kertaa 'Itsearvioinnin toteutus -näin vedän itsearvioinnin' -koulutuksen, saat sen erikoishintaan 495€ +alv (norm. jäsenhinta 990€ +alv). Tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen ilmoittautumiset@laatukeskus.fi.

Hinta (+ALV 24%)

1900,00 1900,00