Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä

ISO 45001:2018 Työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmä

Laatukeskus järjestää koulutukset toistaiseksi etäyhteyden kautta. Koulutukset toteutetaan osallistujille maksuttomilla ohjelmilla (Teams, Zoom, GoToWebinar). Osallistujat saavat tiedon käytettävästä ohjelmasta sekä linkin koulutukseen tervetuloviestin yhteydessä.

ISO 45001:2018 -standardi on työterveyden ja työturvallisuuden systemaattisen johtamisen väline. Se on työkalu työterveys- ja työturvallisuusriskien ja mahdollisuuksien hallintaan, jonka tavoitteena on turvallisen ja terveellisen työpaikan luominen sekä työntekijöiden työhön liittyvien vammojen ja terveyden heikentymisen ehkäiseminen. Standardi muodostaa perustan tehokkaalle työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmälle ja mahdollinen sertifiointi osoittaa organisaation toimivan sen vaatimusten mukaisesti. Standardi antaa viitekehyksen henkilöstön sitouttamiseen turvallisuusajatteluun, uusien ideoiden ja työtapojen käyttöön ottamiseen ja kommunikoinnin parantamiseen.

Koulutus antaa selkeän yleiskuvan standardin vaatimuksista ja sen vaikuttavuudesta. Koulutuksen aikana käsitellään standardin pääteemoja, työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmää, sekä sitä, miten se tukee organisaation toimintoja ja yrityksen liiketoimintaa. Organisaatiot voivat soveltaa ISO 45001:2018 -standardia työterveys ja -turvallisuusasioidensa hallintaan niin teollisuudessa, palveluorganisaatioissa kuin julkisella sektorilla.

ISO 45001 korvaa aikaisemman OHSAS 18001 -standardin. Uudistettu standardi on entistä käytännöllisempi ja kestävään toimintaan perustuva. Organisaatioilla, joilla on akkreditoitu OHSAS 18001 -sertifikaatti, on maaliskuuhun 2021 asti aikaa muuttaa työterveys- ja työturvallisuusjärjestelmänsä vastaamaan uutta ISO 45001:2018 -standardia. Koulutus antaa käsityksen siitä, mitä käytännössä tarkoittaa siirtyminen OHSAS18001-standardin mukaisesta järjestelmästä ISO 45001-standardin mukaiseen järjestelmään.

Yhteistyökumppanimme Työturvallisuuskeskus järjestää työturvallisuuteen ja työterveyteen liittyviä koulutuksia. Rakennamme yhteistyössä uudentyyppisen QHSE Pro -valmennusohjelman, joka alkaa näillä näkymin 13.3.2020. Koulutuksesta tulet löytämään lisätietoa vuoden 2020 alkupuolella verkkokaupastamme

Hinta (+ALV 24%)

750,00 750,00

(Jäsenhinta 620,00 Jäsenhinta 620,00 )