Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

Erinomaiseksi EFQM Excellence -mallilla

Kehitä kestävää kilpailukykyä EFQM Excellence -mallilla

Ota selvää, mikä EFQM Excellence -malli on ja miten esimerkiksi BMW, Bosch ja Coca-Cola parantavat kilpailukykyään sen avulla. Tutustu EFQM-malliin ja sen käyttöön aamupäivän tilaisuudessamme.
 
Maksuttomassa tietoiskussa selviää, miten esim. laajennettu johtoryhmä muodostaa yhteisen näkemyksen yrityksen kilpailukykyisyydestä EFQM-mallilla: vahvuusalueista ja tärkeimmistä kehityskohteista valitun strategian toteuttamiseksi. Esittelemme myös Laatukeskuksen ulkoisen 360 asteen asiantuntija-arvioinnin palvelut, jotka ovat avaimet käteen -vaihtoehto strategisten ja operatiivisten vahvuuksien ja parantamisalueiden tunnistamiseen sekä suoritustason arviointiin.

Tilaisuudessa sinulla on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia muiden osallistujien ja Laatukeskuksen asiantuntijan kanssa. Quality Cafémme tarjoaa aamukahvit. Jatko-opintoja varten saat sähköisen EFQM Excellence -mallin veloituksetta.

Hyvän perustan päätöksentekoon mallin hyödyntämisestä organisaatiossanne saatte, kun tulette paikalle useamman henkilön voimin.

Hinta (+ALV 24%)

0,00 0,00