Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Tarjoa työssäoppimispaikka kehitys- ja laatuasiantuntijalle (Pohjois-Savo)

Tarjoa työssäoppimispaikka kehitys- ja laatuasiantuntijalle (Pohjois-Savo)

Vahvista kilpailukykyä pätevän kehittämis- ja laatuasiantuntijan avulla!

Valmistaudu tulevaisuuden haasteiden kohtaamiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen. Jatkuvasti toimintaansa kehittävät organisaatiot huolehtivat perustuksien kunnossapidon ja ajantasaisuuden, jotta ne voivat menestyvät myös haasteellisina aikoina. Nämä organisaatiot pystyvät hyödyntämään ketterästi toimintaympäristön epäjatkuvuudet ja innovoimaan uutta.

Kehitä organisaatiosi toimintaa tarjoamalla työssäoppimispaikka kehittämis- ja laatuasiantuntijan koulutukseen osallistuvalle. Hän tarttuu käytännön työhön ja osoittaa toiminnallaan, miten suorituskykyä voidaan parantaa. Laatu syntyy kaikesta siitä, mitä organisaatiossa tehdään.

Toteutamme yhteistyössä Pohjois-Savon ELY- ja TE-keskusten kanssa syksyllä 2021 Kehittämis- ja laatuasiantuntijan työvoimapoliittista koulutusta. Koulutus on tarkoitettu korkeakoulutetuille työttömille tai työttömyysuhanalaisille henkilöille. Olemme toteuttaneet vastaavan koulutuksen Pohjois-Savossa syksyllä 2020 erinomaisin tuloksin: Kuusi seitsemästä koulutettavasta työllistyi neljän kuukauden sisällä koulutuksen päättymisestä.

Nyt on teidän mahdollisuutenne ilmoittautua työssäoppimisorganisaatioksi motivoituneille, tarkasti valituille henkilöille Pohjois-Savon työssäkäyntialueelta ja saada käytännönläheisesti koulutettua työvoimaa.

Tutustu infotilaisuuden videoon.

Ota yhteyttä mahdollisimman pian, koska ensimmäiseksi ilmoittautuneet 8-10 organisaatiota pääsevät mukaan.