Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Savo Q

Savo Q

Laatukeskuksen Pohjois-Savon aluejaos järjestää syyskuussa yritysvierailun Sakupe Oy:n Siilinjärven tuotantolaitokselle.

 

Aika: ti 24.9.2019 klo 9-11
Paikka: Myllyharjuntie 10, 71870 Harjamäki
 

Sakupe Oy tuottaa turvallista, taloudellista, toimivaa ja vastuullista tekstiilihuoltopalvelua vaativaan ammattikäyttöön. Visiona on toimia alan edelläkävijänä ja kehittää tuotteita sekä palvelumalleja
yhdessä asiakkaiden kanssa. Yritys hyödyntää viimeisintä teknologiaa ja huolehtii siitä, että henkilöstön ammattitaito ja työhyvinvointi ovat toimialansa huippua.
 

Sakupe Oy on sitoutunut ottamaan huomioon toiminnan ympäristövaikutukset tuotanto- ja palveluprosesseja suunniteltaessa sekä täyttämään lakien ja asetusten vaatimukset kaikessa toiminnassaan.
Johtamisjärjestelmä täyttää ISO 14001:2015 vaatimukset. Pesulan mikrobiologinen puhtaus ja pesuprosessin laadunvarmistuksen hallintajärjestelmä on standardin SFS-EN 14065:2016 mukainen.
 

Sakupe Oy toimii Pirkanmaan, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Itä-Savon maakuntien alueella. Sakupen tuotantolaitokset sijaitsevat Siilinjärveltä, Jyväskylässä ja Joensuussa.Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
https://savo-q.webnode.fi/l/yritysvierailu-sakupe/

Ole ystävällinen - ilmoittaudu 17.9.2019 mennessä

Hinta (+ALV 24%)

0,00 0,00