Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

Pohjanmaan aluejaos

Pohjanmaan aluejaos

Laatukeskuksen Pohjanmaan aluejaos järjestää yritysvierailun Solving Oy:n tuotantotiloihin Pietarsaareen torstaina 31.10.2019 kello 13:00 alkaen.

 

Aika: keskiviikko 31.10.2019 klo. 13:00 - 15:30

Paikka: Ab Solving Oy, Pännäistentie 181, 68600 Pietarsaari

 

Ab Solving Oy on maailman johtavia yrityksiä raskaiden kuormien automatisoidussa käsittelyssä. Solving on menestyksellisesti kehittänyt siirtojärjestelmiä mitä laajimpiin ja haastavimpiin ratkaisuihin eri teollisuuksissa ympäri maailmaa. Laitteitamme on nykyisin asennettu yli 20 eri teollisuusalalle yli 50 maassa. Solvingin siirtojärjestelmät räätälöidään sopiviksi mille tahansa kuormille koosta, painosta ja siirtotaajuudesta riippumatta. Raskaiden kuormien tehokkaan ja turvallisen käsittelyn takaavat lähes kitkaton ilmatyynyteknologia sekä jatkuvatoimiseen kuormankäsittelyyn tai asennuslinjoille soveltuvat vihivaunut eli automaattitrukit.

Yritysvierailulla saadaan yleiskuva yrityksestä sekä sen laadunhallinnasta projekteissa. Lopuksi tehdaskierros Pietarsaaren tuotantotiloissa.

 

Ohjelma:

13:00 Tervetulokahvit

13:00 Yritysesittely: yleiskatsaus

13:30 Yritysesittely: Laadunhallinta projekteissa

14:30 Tehdaskierros

 

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautumista pyydetään kahvitarjoilun järjestämiseksi, viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta.

Hinta (+ALV 24%)

0,00 0,00