Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Siirry ostoskoriin
Avaa muistilista
Ladataan...

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tietoa kampanjoistamme, erikoistarjouksia ja muita jännittäviä uutisia!

Tutustu Laatukeskuksen jäsenosioon

Kirjaudu jäsenosioon muokataksesi tietoja tai ostaaksesi verkkokaupasta jäsenhinnalla.

EFQM -jaos

EFQM -jaos

EFQM-mallin käyttäjät ovat toivoneet verkostoitumismahdollisuuksia. Laatukeskus on nyt perustamassa EFQM-verkostoa, joka toimii jaoksen tavoin. Tarkoituksena on luoda verkosto, jossa EFQM-mallin käyttäjät voivat oppia toisiltaan ja vaihtaa näkemyksiä mallin käytöstä. Ryhmä kokoontuu aluksi joka toinen kuukausi etäyhteyksin, ja teemoina käsitellään EFQM-mallin käytännön sovelluksia organisaatioissa. Lisäksi Laatukeskus jakaa uusinta tietoa EFQM-mallin kehittymiseen ja käyttöön liittyen.

Jaos- ja EFQM-verkostotoiminta on avointa ja maksutonta Laatuyhdistyksen jäsenorganisaatioiden edustajille sekä henkilöjäsenille. Jaoksen toiminnan sisältöä ohjaa jaoksen ohjausryhmä, joka valitaan jäsenten keskuudesta. 


EFQM-jaoksen ensimmäinen kokoontuminen on 30.11. klo 15-16.30 ja siihen voi ilmoittautua verkkokaupan kautta. Ensimmäisessä kokoontumisessa kootaan yhteen asiasta kiinnostuneet henkilöt sekä sovitaan jaokselle ohjausryhmä ja vastuuhenkilö(t), laaditaan listaa aiheista ja organisaatioista, joista jatkossa haluttaisiin kuulla lisää. Lisäksi Laatukeskus esittelee EFQM-mallin 2021 ilmestyneen toisen painoksen ja uutiset EFQM-koulutuksiin liittyen. 

Mikäli olet kiinnostunut, mutta et pääse paikalle ensimmäiseen kokoontumiseen, ilmoitathan meille kiinnostuksestasi siinäkin tapauksessa!

Lisätietoa: Minna Huomo / Maija Vaismaa

Hinta (+ALV 24%)

0,00 0,00