Q-prof -seminaarit

Tervetuloa kaikki jäsenet!

Yksi suosituimmista tapahtumistamme on kahdesti vuodessa järjestettävä teemallinen Q-Prof -seminaari, jossa käsittelemme mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita huippuasiantuntijoiden ja eri organisaatioiden edustajien sekä erilaisten elämysten kautta. Tilaisuus on kokonaisuutena erilainen ja positiivinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin!
 

Neljäs teollinen vallankumous mullistaa kaiken - näkymiä tulevaisuuden työelämään

Aika Torstai 23.3. klo 08:30 – 11:30 (aamukahvi klo 08:00)

Paikka Allergiatalo, Paciuksenkatu 19, 00270 Helsinki

Seminaari on tarkoitettu vain Laatukeskuksen jäsenille. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuus on täynnä.

 

 

 

 

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

VISIOMME

Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Johtamistaan ja toimintaansa kehittävät yhteisöt ovat muita valmiimpia reagoimaan ympäristön muutosten vaatimuksiin.

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta. Verkostoituminen. Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa. Rehellisyys. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.