Q-prof -seminaarit

Tervetuloa kaikki jäsenet!

Yksi suosituimmista tapahtumistamme on kahdesti vuodessa järjestettävä teemallinen Q-Prof -seminaari, jossa käsittelemme mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita huippuasiantuntijoiden ja eri organisaatioiden edustajien sekä erilaisten elämysten kautta. Tilaisuus on kokonaisuutena erilainen ja positiivinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin!
 

Megatrendit - tulevaisuuden muutosvoima, osa 2

Millaisessa maailmassa elämme ja työskentelemme?

Aika Torstai 13.10. klo 08:30 – 11:30 (aamukahvi klo 08:00)
Paikka Life Science Center, Keilaranta 14, Espoo

Q-Prof-jäsentilaisuutemme teema vuonna 2016 on Megatrendit. Kevään tilaisuudessa kävimme läpi, mitkä megatrendit nousevat tänä vuonna keskiöön ja millainen vaikutus niillä on yhteiskuntaamme ja tulevaisuuteemme, työhön ja arkeen.

Nyt, syksyn tilaisuudessa pohdimme mm. millaisia vaikutuksia megatrendeillä on teknologian, turvallisuuden tai väestörakenteen näkökulmasta.

Ohjelmassa mm.:
Toimittaja, yritysvalmentaja Henkka Hyppönen avaa silmämme siitä, millaista on tulevaisuuden liiketoiminta ja miten robotiikkaa vaikuttaa siihen. Hyppösen mielestä keskinkertaisuuden aika on ohi!  Case-puheenvuorossa kuulemme, miten megatrendit ohjaavat KONEen toimintaa ja kasvua. Tilaisuuden juontaa kaikille tuttu tv-kasvo ja pitkän linjan juontaja Lauri Karhuvaara.

Luvassa erittäin mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä aktiivista keskustelua ja verkostoitumista!

Tilaisuus on maksuton. Paikkoja rajoitetusti.

Tervetuloa!

Ilmoittautumiset: ilmoittautumiset@laatukeskus.fi

Seminaari on tarkoitettu vain Laatukeskuksen jäsenille. Tilaisuus on maksuton.

 

Tervetuloa mukaan!

 

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

VISIOMME

Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Johtamistaan ja toimintaansa kehittävät yhteisöt ovat muita valmiimpia reagoimaan ympäristön muutosten vaatimuksiin.

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta. Verkostoituminen. Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa. Rehellisyys. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.