SOTE Laatujaos

Jaoksen tavoitteena on tarjota foorumi toiminnan laadun kehittämiseksi. Toiminnallaan jaos edistää sosiaali- ja terveyden huollon eri organisaatioissa, yrityksissä ja yhteisöissä työskentelevän jäsenistönsä verkostoitumista laatuun ja johtamiseen liittyvien teemojen ympärillä, aktivoi ajatusten vaihtoa ja antaa lisäoppia laadusta. Jaostoiminnassa verkottuu, viisastuu ja viihtyy. Jaos järjestää jäsenilleen vuosittaisten teemojen mukaisesti vierailuja, joilla edistetään tiedon ja kokemusten vaihtoa sekä hyvien käytäntöjen leviämistä.

Kuinka liityt Suomen Laatuyhdistyksen jäseneksi

Tarkista onko työnantajasi Laatukeskuksen päättävä tai kannattava yhteisöjäsen. Mikäli työnantajasi on jäsen, ilmoita yhteystietosi osoitteeseen info@laatukeskus.fi, niin saat täydet jäsenoikeudet. Voit myös liittyä jäseneksi maksamalla erikseen liittymis- ja henkilöjäsenmaksun. Jäseneksi voit liittyä tästä

Kirjautuminen SOTE-LAATUJAOKSEN jäseneksi: Omien jäsentietojen päivitys (edellyttää kirjautumista saman sivun oikeasta yläkulmasta) Omat tiedot --> Muokkaa –> Jaokset –> Terveys- ja sosiaalialan jaos –> Tallenna.

Ohjausryhmän jäsenet

Jaoksen ohjausryhmän puheenjohtaja Sirpa Impinen, Päivi Puhakka ja Kirsi Salmi.

Sähköposti: sotelaatujaos@gmail.com

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.