Myynti ja markkinointi forum

 

Tervetuloa Myynti ja Markkinointi Forumiin!

Myynti ja Markkinointi Forum on uusi Laatuyhdistyksen jaos, jonka tavoitteena on

·         kehittää suomalaista myynti- ja markkinointikulttuuria
·         kohottaa myynnin arvostusta sekä osaamista Suomessa
·         toimia osaajien verkostoitumisen foorumina sekä
·         valita vuosittain Suomen paras myyntiorganisaatio.

Liittyminen jaokseen on Laatuyhdistyksen jäsenelle maksutonta. Tule tutustumaan toimintaan, voit ottaa mukaasi myös kollegan tai tuttavan.  Liity jäseneksi tästä.

Verkostoidu, viisastu ja viihdy

Järjestämme Round Table -tapaamisia muutaman kerran vuodessa, joissa kulloisenkin teemakeskustelun avaa illan isäntäyrityksen edustaja. Vapaamuotoisissa tapaamisissa illan teemaa alustavat aiheen asiantuntijat jakamalla kokemuksiaan ja näkemyksiään edustamansa yrityksen näkökulmasta. Alustuksia seuraavat pienryhmäkeskustelut tarjoavat vertaiskokemuksia, vilkasta keskustelua sekä uusia kontakteja. Ilta päättyy yhteenvetoon sekä seuraavan Round Table -tapaamisen isännän valintaan.

Etsimme Suomen Parasta Myyntiorganisaatiota

Laatukeskus nimeää yhteistyössä Suomen Paras Myyntiorganisaatio Oy:n kanssa vuosittain parhaan suomalaisen myyntiorganisaation. Kyseessä on B-to-B myyntiä tekeville yrityksille suunnattu kilpailu, jossa on vuodesta 2010 palkittu erinomaisia myyntiorganisaatioita:

Osallistumaan pääsee vain ilmiantojen perusteella, joten kerro meille, mikä B-to-B -myyntiä harjoittava yritys on sinun mielestäsi Suomen Paras Myyntiorganisaatio 2016 -tittelin arvoinen ja perustele valintasi. Voittajavalinnan suorittaa Laatukeskukseen Myynti ja Markkinointi -jaoksen ohjausryhmä annettujen ehdotusten ja finalistien tarkemman analyysin pohjalta. Analyysi on finalisteille ilmainen ja heihin otetaan yhteyttä jaoksen toimesta. Kilpailun kärkikolmikko ja voittajayritys julkaistaan tammikuussa 2017 järjestettävässä tapahtumassa. Lähetä ehdotuksesi tästä.

Tervetuloa mukaan verkostoitumaan, viisastumaan ja viihtymään!

Terveisin,

Tarmo Kekki, puheenjohtaja, Myynti & Markkinointi Forum
Puh. 040 728 4720
tarmo.kekki@suomenparasmyyntiorganisaatio.fi
www.suomenparasmyyntiorganisaatio.fi

 


 

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.