Seminaarit

Seminaarit ovat ajankohtaistapahtumia, joiden runsaat yritysesimerkit ja julkisen sektorin erinomaiset käytännöt yhdistettynä aiheen asiantuntija-alustukseen takaavat aiheen monipuolisen käsittelyn. Seminaarit tarjoavat viimeisimmän tiedon objektiivisesti ja monesta eri näkökulmasta.

Seminaarit on suunnattu laadun ja kehittämisen parissa työskenteleville henkilöille, niin kunta- kuin yksityissektorille. Tarjoamme tilaisuuksissa osallistujille uutta tietoa alalta, uusia näkökulmia omaan työhön sekä väylän yhteistyöverkoston luomiseen ja kasvattamiseen muiden alan toimijoiden kanssa.  Missiomme, eli maamme kilpailukyvyn jatkuva paraneminen ohjaa vahvasti toimintaamme myös seminaarien suunnittelussa.

Laatukeskus on lähes 50 vuotta edistänyt suomalaisten organisaatioiden pitkäjänteistä laatutyötä ja kestävän kilpailukyvyn kehittämistä. Tätä toiminta-ajatusta toteutamme laajan seminaaritarjontamme kautta. Vuosittain toteutamme yli 600 tapahtumaa, joihin osallistuu noin 12000 henkilöä.

Seminaariosallistujat edustavat kaikkia toimialoja ja kokoluokkia, palvelu- ja teollisuusyrityksistä sekä kuntien ja valtion organisaatioista. Yhteistä osallistujillemme on se, että ne haluavat tehostaa toimintaansa ja parantaa sen laatua.

Yhteisöjäsenemme saavat kaikista seminaareista edullisen jäsenhinnan ja tarjoamme myös runsaasti jäsenistöllemme ilmaisia jäsentilaisuuksia.

Tutustu tästä tilaisuuksiimme.

 

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND

Miia Rosenqvist
050 534 4843
miia.rosenqvist@laatukeskus.fi

Avainsanat: 
Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.