Quality Innovation Award

Vuoden 2018 kilpailu on auki!

Sadat erikokoiset organisaatiot eri toimialoilta ympäri Suomea ovat hakeneet Quality Innovation Awardista ulkopuolista riippumatonta arviointia ja tunnustusta. Kilpailun kansalliset ja kansainväliset voittajat saavat näkyvyyttä ja tunnustusta palkituille innovaatioille eri sarjoissa.

Vuoden 2017 palkintojenjakotilaisuus järjestettiin 30.11. Slushin oheistapahtumana. Lue täältä lisää. Vuoden 2018 palkintojenjakotilaisuus järjestetään edellisen vuoden tapaan Slushin oheistapahtumana 4.12.

Kansainväliset menestyjät palkittin Bilbaossa 8. helmikuuta 2018. Lue lisää täältä.Vuoden 2018 kansainväliset voittajat palkitaan helmikuussa 2019 Pekingissä Kiinassa.

 

Pääyhteistyökumppanimme Suomessa

 

 

 

 

Pienellä vaivalla suuri hyöty!

Quality Innovation Awardista on kymmenessä vuodessa kehittynyt kansainvälisesti arvostettu kilpailu. Sen tavoitteena on lisätä innovaatioiden tunnettuutta ja kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön innovaatiotoiminnassa.

Hyödynnä innovaatiosi!

Kilpailuun voi osallistua millä tahansa idea-asteella tai jo olemassa olevalla innovaatiolla. Osallistuminen on helppoa sähköisellä hakemuslomakkeella. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Kansalliset ja kansainväliset voittajat saavat tunnustusta ja näkyvyyttä innovaatiolleen.

Osallistuminen innostaa yritysten ja organisaatioiden henkilökuntaa kehittämään lisää uusia ideoita ja innovaatioita. Jokainen kilpailija saa hakemuksestaan tiivistetyn kirjallisen palautteen, joka edesauttaa innovaation jatkojalostamista.

Haemme voittajia useassa eri sarjassa!

Näin haet mukaan kilpailuun!

 

Mukana edistämässä kilpailua myös

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.