Arviointipalvelut

Arviointipalvelut on organisaation 360 asteen arviointien ja tunnustuksenannon palvelukonaisuus, joka kattaa ulkoiset asiantuntija-arvioinnit, itsearvioinnit sekä kehitystoiminnan validoinnin.

Parhaat organisaatiot palkitsemme Suomen laatupalkinnolla vuosittain.

Ota selvää,

  • miten hyvin strategian käytäntöön vienti onnistuu organisaatiossanne
  • mitkä ovat toimintanne keskeiset vahvuus- ja parantamisalueet
  • millä tasolla organisaationne on suhteessa muihin


Hyödynnä EFQM Excellence -mallia tai ota käyttöön Common Assessment Framework, CAF-malli

Arviointimme tekevät näiden Excellence-mallien hyödyntämisen helpoksi. Palveluistamme löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle organisaatiolle.

Osallista organisaatiosi johto ja henkilöstö yhteistyöhön toiminnan kehittämiseksi. Arviointimme ja niihin liittyvä tunnustuksenanto kannustavat kilpailukyvyn jatkuvaan parantamiseen.

Olemme arviointien sekä EFQM-/CAF-mallin käytön erityisosaaja. Olemme myös EFQM:n, The European Foundation for Quality Management, ainoa partner-organisaatio Suomessa.

 

 

Eri vaihtoehdot eri tarpeisiin

Suomen laatupalkinnosta kilpailevat ulkoisissa arvioinneissa parhaiten menestyneet yritykset ja julkissektorin organisaatiot. Arvioinnin kriteerinä on EFQM- tai CAF-malli asiakkaan valinnan mukaan.

Ulkoinen arviointi on organisaation toiminnan ja tulosten asiantuntija-arviointi, jonka toteutus räätälöidään organisaatiosi koon ja tarpeiden mukaan.

Itsearviointi on organisaation omin voimin tekemä arviointi, jonka suunnittelun ja toteuttamisen avuksi tarjoamme testatut toimintamallit, työkalut ja erityisosaajiemme tuen.

Ulkoinen arviointi ja kehitystoiminnan validointi mahdollistavat EFQM:n Recognised for Excellence tai Committed to Excellence tunnustusten saamisen saavutetusta pistetasosta riippuen.


Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

 

Heikki Niemi
040 536 6001
heikki.niemi@laatukeskus.fi

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.