Näin haet kilpailuun

Tällä sivulla on ohjeet kilpailuun hakemiseen.

Näin haet Quality Innovation Award -kilpailuun (kilpailu aukeaa 1.5.):

  1. Täytä osallistumislomake 
  2. Osallistumisesi on sitova vasta siinä vaiheessa, kun lähetät täytetyn hakemuksen.
  3. Viimeinen päivä lähettää hakemus on 30.9.
  4. Laatukeskus on sinuun yhteydessä, mikäli tarvetta lisämateriaalin toimittamiseen ilmenee.
  5. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joulukuun loppuun mennessä.
  6. Palautteet innovaatioista lähetetään kaikille osallistujille helmikuun 2018 aikana.

Täytyykö hakemus täyttää yhdellä istumalla?

Ei. Hakemuslomake sisältää tallenna ja jatka myöhemmin -toiminnan. Sen avulla lomakkeen täyttämistä ei tarvitse tehdä kerralla ja lomakkeen pariin voi palata myöhemmin tekemään muutoksia helposti. 

Ohjeita hakemuslomakkeen täyttämiseen:

Lue tarkempia ohjeita siitä, miten hakemuslomake kannattaa täyttää, sivun oikeasta laidasta löytyvästä ohjeesta. Lomakkeesta kannattaa ilmetä kaikki tiedot, joita arvioijien ja tuomaristo halutaan ymmärtävän innovaatiosta. 

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

VISIOMME

Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Johtamistaan ja toimintaansa kehittävät yhteisöt ovat muita valmiimpia reagoimaan ympäristön muutosten vaatimuksiin.

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta. Verkostoituminen. Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa. Rehellisyys. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.