Innovation Challenge

Järjestä organisaatiosi sisäinen innovaatiokilpailu ja tuo esiin toiminnan, tuotteiden ja palveluiden kehittämisen mahdollisuuksia. Sisäinen kilpailu rohkaisee ja motivoi tuomaan henkilöstön omat saavutukset ja ideat esiin. Kilpailussa menestyneet innovaatiot ovat oivia kehitysmahdollisuuksia ja klpailu soveltuu jatkuvaksi vuosittaiseksi käytännöksi.

Palkitse ja anna tunnustusta henkilöstölle
Osoita innovaatiokilpailulla arvostuksesi henkilöstöä kohtaan. Henkilö- tai tiimikohtainen tunnustus ylimmältä johdolla innostaa parantamaan toimintaa. Unohda aloitelaatikot. Kilpailu järjestelmällinen tapa huomioida erilaisia innovaatioita. Osallistuminen kouluttaa henkilöstöä tehokkaammin myymään ja perustelemaan ideoitaan.

Ulkopuolinen palaute innovaation tasosta ja tie kansainväliseen kisaan
Jokainen kilpailun osallistuja saa henkilökohtaisen palautteen innovaationsa tasosta arvioijilta. Kilpailussa menestyneet innovaatiot voivat jatkaa suoraan kansainväliseen Quality Innovation Awards -kilpailuun.

Vaivaton tapa järjestää sisäinen innovaatiokilpailu
Kansainvälisesti tunnustettu prosessimme käytössä 12 maassa (ml. Ruotsi, Israel ja Kiina). Olemme jo toteuttaneet sisäisen kilpailun Espoon kaupungilla vuosina 2012-2017 sekä toisessa suuressa kaupunkiorganisaatiossa 2015 . Tukenanne on sähköinen osallistumislomake, materiaalia osallistumisen avuksi sekä sparraustilaisuutemme. Lue Espoon kaupungin referenssi!
 

Ota haaste vastaan
Hinta alkaen 9 800 €+alv riippuen osallistuvien hakemuksten määrästä. Organisaationne innovaatiot, saavutukset ja ideat: otetaan selvää, palkitaan, annetaan palautetta ja menestytään! 

Ota yhteyttä niin kerromme aiheesta mielellämme lisää!

Minna Huomo
0400 230 756
minna.huomo@laatukeskus.fi

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.