Suomen laatupalkinto

Suomen laatupalkinto on sidosryhmien tuntema ja arvostama kansallinen tunnustus erinomaisuudesta. Laatukeskus jakaa palkinnon vuosittain ulkoisissa asiantuntija-arvioinneissamme parhaiten menestyneille organisaatioille.

MIKSI SUOMEN LAATUPALKINTOA KANNATTAA TAVOITELLA

Palkinnon saaminen tukee vahvan brändin rakentamista. Laatupalkinnon tavoittelu kannustaa organisaatioita ja niiden henkilöstöä toiminnan systemaattiseen kehittämiseen.

Osallistuminen kilpailuun on vaivatonta: Voittaja valitaan Laatukeskuksen toteuttamissa ulkoisissa asiantuntija-arvioinneissa parhaiten menestyneiden organisaatioiden joukosta.

Suomen Laatuyhdistys on saanut erinomaisen yhteistyökumppanin suomalaisen kilpailukyvyn edistämiseen. Suomen Messusäätiö palkitsee parhaimman organisaation kehitystiimin 30 000 euron palkinnolla. 

Katso osallistuneiden organisaatioiden kokemuksia kilpailusta alla olevasta videosta:

LISÄTIETOJA

Suomen laatupalkinnon myöntää Suomen Laatuyhdistys ry kunakin vuonna parhaalle ulkoisiin asiantuntija-arviointehimme osallistuneelle organisaatiolle. Arviointi tehdään joko EFQM-mallilla (Recognised for Excellence -arviointi) tai CAF-mallilla (Total CAF Assessment) asiakkaan valinnan mukaan. Voittajan valitsee Suomen Laatuyhdistys ry:n hallitus.

AIKATAULU

Arviointi tehdään arvioitavan organisaation ja arviointiryhmän keskenään sopiman aikataulun mukaan. Kiinteitä aikarajoja ei ole.

KUKA VOI OSALLISTUA

Kilpailu on tarkoitettu huipulle tähtääville, kilpailukyvyn systemaattisesta kehittämisestä ja erinomaisuudesta  innostuneille organisaatioille, sekä organisaatioille, jotka haluavat vankan ulkoisen asiantintija-arvioinnin ja myönteistä julkisuutta.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki organisaatiot, organisaatioyksiköt ja verkostot toimialasta ja organisaation koosta riippumatta. 

LISÄTIEDOT

Keromme mielellämme lisää Suomen laatupalkinnosta - ota yhteyttä!

 

Heikki Niemi
040 536 6001
heikki.niemi@laatukeskus.fi

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.