Palvelumme kootusti

Arviointipalveluja ja kilpailuja

EFQM Excellence -malliin ja CAF-malliin perustuvat arvioinnit ovat tehokas keino kehittää kilpailukykyä ja toiminnan tuloksellisuutta. Laatukeskus on niin itsearviointien kuin ulkoisten asiantuntija-arviointien erityisosaaja Suomessa. Suomen laatupalkinto, EFQM Recognised for Excellence ja Committed to Excellence ovat arviointeihimme perustuvia tunnustuksia erinomaisuudesta. Vuoden Laatuinnovaatiokilpailu on kaikille organisaatioille avoin kilpailumme.

Seminaareja, kursseja ja valmennuksia osaamisen kehittämiseen

Järjestämme vuosittaisten seminaariemme: Laatupäivät keväällä ja Maailman laatupäivä syksyllä, lisäksi ajankohtaisten aiheiden tiimoilta seminaareja pitkin vuotta. Kurssitarjontamme on laajaa, kattaen tärkeimmät laadun ja systemaattisen kehittämisen osa-alueet. Suositut valmennuksemme Laatu- ja kehityspäällikkövalmennus, Business Excellence Leader sekä Lean Six Sigma Green Belt ja lean Six Sigma Black Belt koulivat vuosi vuodelta uusia osaajia suomalaisen elinkeinoelämän palvelukseen.

Työkaluja ja tukea toiminnan kehittämiseen

Asiantuntijamme auttavat kilpailukyvyn kehittämisessä vankalla ammattitaidollaan ja kokemuksellaan.

Tutustu palveluihin tarkemmin vasemmalla näkyvän valikon kautta!

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

Visiomme

Suomi kasvaa laadukkaasti.

 

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta.
Yhteistyö.
Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa.
Rehellisyys
. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.