Vuoden laatuinnovaatio -kilpailu

KILPAILU 2014 ON SULKEUTUNUT, TIEDOTAMME 2015 KILPAILUN AIKATAULUSTA MYÖHEMMIN

Sadat erikokoiset organisaatiot eri toimialoilta ympäri Suomen ovat hakeneet Vuoden laatuinnovaatio -kilpailulta ulkopuolista riippumatonta arviointia ja tunnustusta. Suomen tasavallan presidentin allekirjoittamat kunniakirjat tuovat näkyvyyttä ja tunnustusta palkituille innovaatioille eri sarjoissa.

Pienellä vaivalla suuri hyöty! 

Vuoden laatuinnovaatio -kilpailusta on seitsemässä vuodessa kehittynyt kansainvälisesti arvostettu kilpailu. Sen tavoitteena on lisätä innovaatioiden tunnettuutta ja kannustaa kansainväliseen yhteistyöhön innovaatiotoiminnassa.

Hyödynnä innovaatiosi!

Kilpailuun voi osallistua millä tahansa idea-asteella tai jo olemassa olevalla innovaatiolla. Osallistuminen on helppoa sähköisellä hakemuslomakkeella. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja ainoastaan palkitut julkistetaan. Voittajat saavat kansainvälistä näkyvyyttä innovaatiolleen.

Osallistuminen innostaa yritysten ja organisaatioiden henkilökuntaa kehittämään lisää uusia ideoita ja innovaatioita. Jokainen kilpailija saa hakemuksestaan tiivistetyn kirjallisen palautteen, joka edesauttaa innovaation jatkojalostamista.

Haemme voittajia useassa eri sarjassa!

Kansalliset sarjat:

  1. Mikro
  2. PK
  3. Julkinen
  4. Suuri
  5. Potentiaaliset innovaatiot

Kansainväliset sarjat:

  1. Vastuulliset innovaatiot
  2. Potentiaaliset vastuulliset innovaatiot

Lisäksi palkitaan Innovaatioiden innovaatio kaikkien kansallisten sarjojen voittajien joukosta valitaan.

 

Yhteistyössä

Tulostettava sivu

YHTEYSTIEDOT

LAATUKESKUS
EXCELLENCE FINLAND
Keilaranta 16
02150 ESPOO
Tel  +358 207 791 470
e-mail info@laatukeskus.fi

VISIOMME

Kansallinen tavoitteemme on menestyvä Suomi, joka perustuu mm. siihen, että Suomessa on jatkuvasti kasvava määrä johtamistaan ja toimintaansa pitkäjänteisesti kehittäviä organisaatioita. Johtamistaan ja toimintaansa kehittävät yhteisöt ovat muita valmiimpia reagoimaan ympäristön muutosten vaatimuksiin.

ARVOMME

Erinomaisuus. Olemme erinomaisuuden lipunkantaja Suomessa. Kehitymme ja kehitämme muita kohti erinomaisuutta. Verkostoituminen. Toimimme aktiivisena verkostojen rakentajana niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Toimimme myös Suomen viestinviejinä kansainvälisesti laatuasioissa. Rehellisyys. Rehellisyys, oikeudenmukaisuus ja läpinäkyvyys ovat meillä vakiintuneita toimintatapoja, joista emme tingi.
Hyvinvointi. Osaava, motivoitunut ja iloinen henkilöstö on erinomaisen toimintamme perusedellytys. Luomme toiminnallamme hyvinvointia myös ulospäin.